«Η αλήθεια είναι ότι με…» – Μόλις μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της Τούνης

11 Δεκεμβρίου, 2025


Με βίντεο στα social media η Ιωάννα Τούνη απάντησε για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την συνέντευξή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a);
v….

Με βίντεο στα social media η Ιωάννα Τούνη απάντησε για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την συνέντευξή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Με συγχωρείς που το 2021 ερχόμουν μόνο με backpack, αλλά το 2023 έπρεπε να κουβαλάω καρότσι, μωρό και βαλίτσα με όλα τα απαραίτητα» γράφει η γνωστή Influencer και συμπληρώνει στη λεζάντα: «Ας πούμε και καμία αλήθεια θα έλεγα εγώ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.