Θα ζαλιστείτε: Αυτά τα χρήματα ξοδεύει κάθε χρόνο η Ελένη Μενεγάκη


Η Ελένη Μενεγάκη είναι «βασίλισσα» όχι μόνο στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και γενικά στη διαχείριση των εσόδων και των εξόδων της, τα οποία φτάνουν σε δυσθεώρητα ύψη.Η αλήθεια είναι βέβαια πως η παρου…

...σιάστρια δεν πληρώνεται σαν φυσικό πρόσωπο, με μισθό, δώρα κλπ αλλά σαν εταιρεία.Η εταιρεία είναι η «M Winner ΙΚΕ» και έχει διαδεχθεί την «Ελένη Μενεγάκη ΕΠΕ». Για το 2020 δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη ισολογισμό. Το 2019 εμφάνισε κύκλο εργασιών... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.Το διαβάσαμε...

Η Ελένη Μενεγάκη είναι «βασίλισσα» όχι μόνο στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και γενικά στη διαχείριση των εσόδων και των εξόδων της, τα οποία φτάνουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως η παρουσιάστρια δεν πληρώνεται σαν φυσικό πρόσωπο, με μισθό, δώρα κλπ αλλά σαν εταιρεία.

Η εταιρεία είναι η «M Winner ΙΚΕ» και έχει διαδεχθεί την «Ελένη Μενεγάκη ΕΠΕ». Για το 2020 δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη ισολογισμό. Το 2019 εμφάνισε κύκλο εργασιών… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.