Νέο χαστούκι – Εργαζόμενη στο «Ράδιο Αρβύλα» καταγγέλει επώνυμα: «Αυτός ο γλοιώδης…»


Αποφάσισε να μιλήσει και με μια ανάρτησή της στο FACEBOOK τα είπε όλα! Η Χρύσα Ντότσα δούλευε στο Ράδιο Αρβύλα και μεταφέρει αναλυτικά όλα όσα έζησε! Ήξεραν όλοι τι ήταν» αναφέρει. «όταν έφυγα αη…

...τι κινείται «Μου την έπεσε εκτός αέρα. Μου έφερνε λουλούδια. Όταν παραιτήθηκα μου πρότεινέ να άλλη δουλειά αλλά μου ζήτησε πρώτα να περάσω από το σπίτι του. Ήξεραν όλοι τι ήταν» αναφέρει. «όταν έφυγα αηδιασμένη δεν πτοήθηκε ,  μου έστελνε μηνύματα, πρωί βράδυ στα οποία ποτέ...

Αποφάσισε να μιλήσει και με μια ανάρτησή της στο FACEBOOK τα είπε όλα! Η Χρύσα Ντότσα δούλευε στο Ράδιο Αρβύλα και μεταφέρει αναλυτικά όλα όσα έζησε!

 

  • Μιλά για ένα γλοιώδη τύπο που την έπεφτε σε ότι κινείται «Μου την έπεσε εκτός αέρα. Μου έφερνε λουλούδια. Όταν παραιτήθηκα μου πρότεινέ να άλλη δουλειά αλλά μου ζήτησε πρώτα να περάσω από το σπίτι του.

Ήξεραν όλοι τι ήταν» αναφέρει. «όταν έφυγα αηδιασμένη δεν πτοήθηκε ,  μου έστελνε μηνύματα, πρωί βράδυ στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν για χρόνια ολόκληρα. Το  τελευταίο μήνυμα που το έστειλε πριν από 4 χρόνια για να με ενημερώσει για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ήξεραν όλοι ότο παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο. ΗΞΕΡΑΝ ότι την πέφτει σε  ότι κινείται  μάλιστα και σε κινήσεις…»

 

 

Διαβάστε το κείμενο της!!!

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.