Σάσα Σταμάτη: Η αναπάντεχη πρόταση γάμου που δέχτηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης – Βίντεο

27 Δεκεμβρίου, 2025


Μια γιορτινή έξοδος των Χριστουγέννων εξελίχθηκε σε κάτι πολύ πιο αναπάντεχο για τη Σάσα Σταμάτη, καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο μιας ρομαντικής έκπληξης.Η δημοσιογράφος επέλεξε να περάσει το βράδυ των Χριστουγέννων μαζί με την ξαδέλφη της, διασκεδάζοντας σε δύο γνωστά νυχτερινά στέκια της Αθήνας. Αρχικά, επισκέφθηκαν το κέντρο όπου εμφανίζονται ο Βασίλης Τερλέγκας, ο Γιάννης Καψάλης και η Εβίτα Σερέ…


Μια γιορτινή έξοδος των Χριστουγέννων εξελίχθηκε σε κάτι πολύ πιο αναπάντεχο για τη Σάσα Σταμάτη, καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο μιας ρομαντικής έκπληξης.

Χριστούγεννα με την ξαδέλφη της στη νυχτερινή Αθήνα

Η δημοσιογράφος επέλεξε να περάσει το βράδυ των Χριστουγέννων μαζί με την ξαδέλφη της, διασκεδάζοντας σε δύο γνωστά νυχτερινά στέκια της Αθήνας. Αρχικά, επισκέφθηκαν το κέντρο όπου εμφανίζονται ο Βασίλης Τερλέγκας, ο Γιάννης Καψάλης και η Εβίτα Σερέτη, απολαμβάνοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα και τη μουσική.

Στη συνέχεια, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά τους στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης. Εκεί ήταν που η βραδιά πήρε ανέλπιστη τροπή.

Η πρόταση γάμου που κανείς δεν περίμενε

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας Χριστόδουλος Καββαδάς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE
, ο άντρας που έκανε την πρόταση είναι ο Χριστόδουλος Καββαδάς, ένας εντυπωσιακός επιχειρηματίας που καθόταν σε τραπέζι δίπλα από τη δημοσιογράφο. Μαζί του ήταν και ο Αλέξανδρος Λυκούδης, επίσης από την Κεφαλονιά, όπως και ο ίδιος ο Χριστόδουλος, ο οποίος έχει σπουδάσει νομικά.

Σε μια αυθόρμητη κίνηση, ο Χριστόδουλος πήρε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι από μια κοπέλα της παρέας του, πλησίασε τη Σάσα Σταμάτη, γονάτισε μπροστά της και της είπε:

«Θέλεις να με παντρευτείς; Είσαι η αγαπημένη μου, σε θαυμάζω πολύ!»

Η αντίδραση της Σάσας Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη, χωρίς να χάσει το χιούμορ και τη διάθεσή της, αντέδρασε με παιχνιδιάρικη διάθεση στην αναπάντεχη αυτή πρόταση. Η κουβέντα μεταξύ τους συνεχίστηκε σε χαλαρό και ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, ενώ η ίδια έδειχνε να διασκεδάζει πολύ με την όλη κατάσταση.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.