Θάνος Μικρούτσικος: Συντετριμμένες η κόρη και η σύζυγος του τραγουδιστή! Δείτε τα πρόσωπα τους…


Συντετριμμένες είναι η σύζυγος και η κόρη του Θάνου Μικρούτσικου μετά την είδηση του θανάτου του! Δείτε τα πρόσωπα τους… Η είδηση ο γνωστός Έλληνας μουσικοσυνθέτης έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο βύ…Συντετριμμένες είναι η σύζυγος και η κόρη του Θάνου Μικρούτσικου μετά την είδηση του θανάτου του! Δείτε τα πρόσωπα τους…

Η είδηση ο γνωστός Έλληνας μουσικοσυνθέτης έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο βύθισε σε θλίψη όλη την Ελλάδα και τον καλλιτεχνικό κόσμο!

Τις πιο δύσκολες ώρες βιώνουν τώρα η σύζυγός του, Μαρία Παπαγιάννη, η κόρη του, Αλεξάνδρα και ο αδερφός του, Ανδρέας Μικρούτσικος !

Η Μαρία Παπαγιάννη γεννήθηκε το 1964 στη Λάρισα. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη Ελληνική Φιλολογία. Μετά ήρθε στην Αθήνα όπου δούλεψε ως δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, σε εφημερίδες και περιοδικά. Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στη συγγραφή βιβλίων για παιδιά και εφήβους καθώς και στη μετάφραση βιβλίων στα ελληνικά. Έχει γράψει επίσης θεατρικά έργα για παιδιά, έργα για κουκλοθέατρο καθώς και λιμπρέτα. Το 2012 έγινε μέλος της επιτροπής του Das außergewöhnliche Buch des Kinder- und Jugendprogramms του Διεθνούς Φεστιβαλ Λογοτεχνίας Βερολίνου. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Από το 1996 είναι παντρεμένη με τον αδικοχαμένο συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο και έχουν αποκτήσει μια κόρη την Αλεξάνδρα!

Δείτε τα πρόσωπα τους:

Θάνος Μικρούτσικος σύζυγος

Θάνος Μικρούτσικος σύζυγος κόρη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
Προηγούμενο άρθροΒαρύ πένθος! «Έφυγε» από την ζωή ο Θάνος Μικρούτσικος!