Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου: Σε λαϊκό προσκύνημα αυτή την στιγμή η σορός του! Εικόνες που συγκινούν!


Σε εξέλιξη βρίσκεται η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου, με αυτήν την στιγμή η σορός του να βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα! Οι εικόνες συγκινούν με φίλους και συγγενείς να δίνουν το παρών!Σήμερα από τις 1…Σε εξέλιξη βρίσκεται η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου, με αυτήν την στιγμή η σορός του να βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα! Οι εικόνες συγκινούν με φίλους και συγγενείς να δίνουν το παρών!

Σήμερα από τις 10.30 η σορός του Θάνου Μικρούτσικου εκτίθεται στην αίθουσα τελετών για όσους θέλουν να του πουν το τελευταίο αντίο!

Η κηδεία του ωστόσο, που θα είναι πολιτική, θα γίνει στις 14.30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν, από όσους μπορούν, χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς (Κίνηση Πολιτών Συνύπαρξη στο Αιγαίο).

Φίλοι και συγγενείς έχουν δώσει ήδη το παρών, όπως η Μαρία Παπαγγιάνη, η Λιάνα Κανέλλη, ο Γιώργος Κιμούλης, ενώ τραγικές φιγούρες αποτελούν και οι δυο γυναίκες της ζωής του.

Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου λουλούδια Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου Λιάνα Κανέλλη Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου Γιώργος Κιμούλης Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου φέρετρο Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου στέφαναΚηδεία Θάνου Μικρούτσικου Μαρία Παπαγιάννη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...