Καφέ της Χαράς: Η Αγλαϊα επιστρέφει και θα υπάρξουν… μπερδέματα! Στο πρόσωπο θα είναι μια άλλη!


Η Αγλαϊα, η κυρά δασκάλα του Καφέ της Χαράς επιστρέφει στο χωριό και θα υπάρξουν… μπλεξίματα, αφού πριν μπει στο ψυχιατρείο είχε κάψει το καφέ της Βάλιας.Μια ημέρα έμεινε από την μεγάλη πρεμιέρα στο…Η Αγλαϊα, η κυρά δασκάλα του Καφέ της Χαράς επιστρέφει στο χωριό και θα υπάρξουν… μπλεξίματα, αφού πριν μπει στο ψυχιατρείο είχε κάψει το καφέ της Βάλιας.

Μια ημέρα έμεινε από την μεγάλη πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και από νωρίς πρωταγωνιστές, έχουν δώσει πολλά spoiler για την σειρά.

Η Άννα Χατζησοφιά μίλησε στο tvnea.com και ερωτήθηκε για κάποιους από τους ρόλους που είχαν ακουστεί πως θα απουσιάζουν στο νέο «Καφέ» και έβγαλε τη σπουδαία είδηση. Από την άλλη ποιο ρόλο δεν θα δούμε;

Πολύς ντόρος έχει γίνει με το αν θα παίξει η «Μπουλίτσα» στα νέα επεισόδια. Τελικά τι ισχύει;

Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει ντόρος, και δεν τον έχω παρακολουθήσει κιόλας. Θα παίξουν όσοι ήρωες απαιτούνται από το σενάριο, το οποίο είναι εξ εξελίξει.

Η Σοφία Μουτίδου θα επιστρέψει πιο μετά;

Ο σχεδιασμός που έχουμε κάνει με τον Χάρη περιλαμβάνει ένα δυναμικό come back της Αγλαΐας, που έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά και απρόβλεπτα.

Μάλιστα, στην επιστροφή της θα είναι μια άλλη, γιατί εκτός του ότι τα χρόνια θα έχουν περάσει, η ηθοποιός σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα το πρόσωπο της δασκάλας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...