
Στο Πρωινό του ΑΝΤ1, σήμερα Πέμπτη 13/11, πρόβαλλαν το βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και αποκάλυψε τα κιλά του, δείχνοντας το σώμα του χωρίς μπλούζα (δείτε το βίντεο). Με αφορμή αυτό λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην Δανάη Μπαρκά.Συγκεκριμένα, ανέφερε πως σε αντίστοιχη περίπτωση, αυτή της ηθοποιού, όποιος τολμούσε να πει κάτι, έτρωγε κράξιμο…«Σε μια αν…
Στο Πρωινό του ΑΝΤ1, σήμερα Πέμπτη 13/11, πρόβαλλαν το βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και αποκάλυψε τα κιλά του, δείχνοντας το σώμα του χωρίς μπλούζα (δείτε το βίντεο). Με αφορμή αυτό λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην Δανάη Μπαρκά.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως σε αντίστοιχη περίπτωση, αυτή της ηθοποιού, όποιος τολμούσε να πει κάτι, έτρωγε κράξιμο…
Τι είπε ο Λιάγκας για Κοψιάλη – Μπάρκα
«Σε μια αντίστοιχη περίπτωση, μιας γνωστής κυρίας με παραπάνω κιλά, είχε δημιουργηθεί ένα τεράστιο κύμα συμπάθειας και οποιοσδήποτε τολμούσε να πει κάτι, έτρωγε κράξιμο. Εδώ, που είναι άντρας, γιατί δεν υπάρχει η ίδια θύελλα αντιδράσεων και φτάνει εκείνος σε ένα σημείο να πει είμαι 120 κιλά και να “έχω τρεις π@πούς αντί για έναν”. Αυτό στα μάτια μου τον ηρωποιεί», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Λίγο αργότερα και με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες του, σχολίασε: «Για τη Μπάρκα μιλάω. Κάτω από κάποιες αναρτήσεις της με μαγιό κάποιοι ηλίθιοι την έκραζαν, και κάποιοι διάσημοι. Λες και αυτός που είναι παχύσαρκος δεν έχει δικαίωμα να πάει να κάνει μπάνιο».
Τα ξέσπασμα για τα σχόλια για τα δικά του κιλά
Την Παρασκευή (7/11) ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, είχε ένα ξέσπασμα, με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για την εμφάνιση της (δείτε εδώ). Ο παρουσιαστής τόνισε πως όλοι τη στηρίζουν θετικά, ωστόσο, όταν για εκείνον είχε γραφεί σε τίτλο εφημερίδας πως είναι χοντρός, δεν είχε βγει κανένας να τον υποστηρίξει.
«Ένας άνθρωπος που είναι παχύσαρκος και του κάνουν οι άλλοι πλάκα και κριτική, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα, το ίδιο bullying υφίσταται, την ίδια στεναχώρια έχει. Δεν είναι μόνο για τις γυναίκες αυτό, δεν είστε μόνο οι γυναίκες σε αυτή τη ζωή, είnai και οι άντρες που υφιστάμεθα τέτοιου είδους bullying, και παιδιά… Είναι άνθρωποι, δεν πονάνε οι γυναίκες περισσότερο από τους άντρες, πονάμε το ίδιο, είμαστε άνθρωποι», ανέφερε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Δεχόμαστε και οι άντρες το ίδιο bullying. Υπάρχει τίτλος σε εφημερίδα “Ο Λιάγκας είναι χοντρός” και δεν κινήθηκα νομικά. Υπήρχε ένας από τη showbiz να βγει και να πει ντροπή για τον Γιώργο Λιάγκα; Όχι. Αυτό είναι η κατάντια της κοινωνία μας. Τον Λιάγκα μπορούμε να τον κοροϊδέψουμε γιατί δεν τον γουστάρουμε, ενώ την κ. Γεροκωνσταντή ορθολογικά και σωστά απαγορεύεται. Απαγορεύεται και στον Λιάγκα όμως. “Ο Λιάγκας είναι χοντρός”, αυτός ήταν ο τίτλος, δεν έχει γραφτεί για κανέναν άλλον άνθρωπο τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα και δε βγήκε ένας να πει ότι είναι ντροπή και απαράδεκτο».
