Μόλις το αποκάλυψε η Αθηνά Παντελίδου – Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη στον Κουσουλό

20 Νοεμβρίου, 2025


Μόλις το αποκάλυψε η Αθηνά Παντελίδου – Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη στον Κουσουλό
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a);
v.self !== v.top && (v.frameElement.style.cssText = “width:0px!important;height:0px…

Μόλις το αποκάλυψε η Αθηνά Παντελίδου – Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη στον Κουσουλό

«Έχουν υπάρξει δυο πρόσωπα που επέζησαν! Έπρεπε να έρθουν σε εμένα να πουν τι συνέβη. Θα τις αγκάλιαζα και θα έλεγα ήταν ατύχημα»

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη «σπάει» τη σιωπή της 9 χρόνια μετά το τροχαίο και το θάνατο του τραγουδιστή, με αφορμή το κύκλωμα με τις παράνομες επενδύσεις. Όλα ξεκίνησαν μετά τις αποκαλύψεις του Σπύρου Μαρτίκα πως ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος φταίει που έχασε τη ζωή του ο αείμνηστος τραγουδιστής – δείτε εδώ αναλυτικά τι έχει δηλώσει.

Η μητέρα Αθηνά Παντελίδου λοιπόν, μίλησε στην εκπομπή, Νύχτα Αποκαλύψεων, ξεσπώντας για τα όσα ακούγονται και τα λόγια της με «τσακισμένη» φωνή, ανατριχιάζουν.

Όσα δήλωσε η κυρία Αθηνά για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

«Θέλω να απευθυνθώ σε δημοσιογράφους, παρουσιαστές και σε αυτούς που βγαίνουν στον αέρα κάθε εκπομπής σαν ειδήμονες, να επιδείξουν σεβασμό στο πρόσωπο του Παντελή. Η οικογένεια μου θρηνεί και άλλο θύμα, τον σύζυγό μου από αυτή την υπόθεση. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν στον αέρα ψέματα και αχαρακτήριστες φράσεις για τον Παντελή. Ο καθένας δεν θα συσχετίζει την υπόθεση του με τον Παντελή για να πάρει λάμψη γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούμε νομικά», ανέφερε αρχικά και δήλωσε πως η υπόθεση πρέπει να ανοίξει καθώς υπάρχουν κενά, αναφέροντας πως δεν γίνεται ο ιατροδικαστής να βγάζει απόφαση για το που καθόταν ποιος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.