Κινδυνεύει με φυλάκιση και η 18χρονη κόρη των γιατρών; Στο όνομά της η κλινική του τρόμου -Τι εξετάζουν οι Αρχές;
Στο επίκεντρο της έρευνας για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη βρίσκεται και η 18χρονη κόρη των δύο γιατρών που κατηγορούνται, καθώς το όνομά τ
Στο επίκεντρο της έρευνας για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη βρίσκεται και η 18χρονη κόρη των δύο γιατρών που κατηγορούνται, καθώς το όνομά της συνδέεται τόσο με την εταιρική δραστηριότητα που εμφανίζεται στο όνομά της όσο και με την παρουσία της στο ιατρείο της Καρνεάδου τη μοιραία ημέρα.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της, ούτε προκύπτει από τα διαθέσιμα στοιχεία ότι αντιμετωπίζει ήδη το ενδεχόμενο φυλάκισης.
Παράλληλα, ιδιαίτερη σημασία έχει ο διαχωρισμός ανάμεσα στην εταιρεία εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων που εμφανίζεται στο όνομά της και στο ίδιο το ιατρείο, καθώς τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί δεν τεκμηριώνουν ότι η κλινική ανήκει στην 18χρονη.
Η εταιρεία που εμφανίζεται Στο όνομα της 18χρονης
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News, η εταιρεία «Miracell» συστάθηκε τον Νοέμβριο του 2025. Ως δηλωμένη διεύθυνση εμφανίζεται το δεύτερο ιατρείο στο Κολωνάκι, ενώ μοναδική μέτοχος και διαχειρίστρια φέρεται να είναι η 18χρονη κόρη των δύο γιατρών.
Η συγκεκριμένη εταιρεία συνδέθηκε από το ίδιο ρεπορτάζ με την εισαγωγή ενός από τα δύο μηχανήματα που βρίσκονταν στον χώρο του ιατρείου.
Για το δεύτερο μηχάνημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, ακολουθήθηκε διαφορετική διαδικασία προμήθειας, καθώς η γιατρός φέρεται να είχε επικοινωνία με εταιρεία στη Γερμανία.
Τι αναφέρεται για το αντικείμενο της εταιρείας
Επιπλέον στοιχεία παρουσιάστηκαν από την εκπομπή «Αποκαλύψεις».
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το εταιρικό κεφάλαιο ανέρχεται έως τα 2.000 ευρώ, ενώ το αντικείμενο της επιχείρησης περιλαμβάνει προϊόντα κυτταρικής τεχνολογίας, κιτ συλλογής αίματος και μυελού των οστών, καθώς και σχετικές συσκευές.
Παράλληλα, ο γιατρός εμφανίζεται ως εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος εταιρείας από τη Νότια Κορέα.
Η παρουσία της 18χρονης στο ιατρείο
Σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης αποτελεί και η παρουσία της νεαρής στο ιατρείο την ημέρα του περιστατικού.
Το MEGA παρουσίασε ηχητικό από τηλεφωνική επικοινωνία δημοσιογράφου του Live News με την 18χρονη, μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.
Ο δημοσιογράφος κάλεσε αριθμό κινητού τηλεφώνου που εμφανίζεται στο όνομα του γιατρού, όμως στην άλλη άκρη της γραμμής απάντησε η κόρη του. Όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση, απέφυγε να δώσει πληροφορίες.
«Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε κάτι. Με συγχωρείτε», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα που δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός.
Η κατάθεση της γραμματέως για το τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ
Σύμφωνα με την κατάθεση της 28χρονης γραμματέως, η οποία παρουσιάστηκε στην ίδια εκπομπή, η 18χρονη βρισκόταν εκείνη την ημέρα στον χώρο μαζί με έναν φίλο της.
Η γραμματέας φέρεται να κατέθεσε ότι η νεαρή ήταν εκείνη που κάλεσε το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα της, ώστε να συνομιλήσει ο ίδιος με το κέντρο.
Το συγκεκριμένο στοιχείο αποτελεί μέρος των πληροφοριών που εξετάζονται στο πλαίσιο της έρευνας για όσα συνέβησαν πριν από τη μεταφορά του Γιώργου Μαζωνάκη στο νοσοκομείο.
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Η έρευνα επικεντρώνεται στις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η ιατρική πράξη, στην επιδείνωση της κατάστασης του Γιώργου Μαζωνάκη και στις ενέργειες που έγιναν μέχρι τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το MEGA, μεταξύ άλλων εξετάζονται οι χειρισμοί που έγιναν κατά την προσπάθεια ανάνηψης, ενώ έχουν δημοσιοποιηθεί και καταγγελίες σχετικά με πιθανές ελλείψεις στον εξοπλισμό για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.
Παράλληλα, σε ό,τι αφορά την εταιρική δραστηριότητα, παραμένουν ανοιχτά ερωτήματα σχετικά με την προμήθεια των μηχανημάτων και τη σύνδεση της συγκεκριμένης επιχείρησης με τις υπηρεσίες που παρείχαν οι γιατροί.
Μέχρι στιγμής, πάντως, τα διαθέσιμα στοιχεία δεν επιτρέπουν να παρουσιαστεί ως δεδομένη οποιαδήποτε ποινική εμπλοκή της 18χρονης στην υπόθεση.
Έκτακτη ανακοίνωση της Ρωσίας για την Ευρώπη
Σύμφωνα με πληροφορίες από protothema.gr, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών φέρεται να άφησε υπαινιγμούς ακόμα και για πυρηνική κλιμάκωση, μετά τη συνάντηση με τ
ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΡΟΜΑ: ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Τη δική του εκδοχή για τη σωματική επίθεση στη διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου Άνω Λιοσίων, δίνει ο Ρομά γονέας της 4χρονης μαθήτριας, παραδεχόμενος ότι τ
Ραγδαίες εξελίξεις σoκ στην υπόθεση Μαζωνάκη: Κινδυνεύει με φυλάκιση και η κόpn των 2 γιατρών; Στο όνομα της το ιατρείο
Ραγδαίες εξελίξεις σoκ στην υπόθεση Μαζωνάκη: Κινδυνεύει με φυλάκιση και η κόpn των 2 γιατρών; Στο όνομα της το ιατρείο
Διπλός σεισμός στη χώρα μας – Αισθητός και στην Αττική
Σεισμός 4,1 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε Τετάρτης στην περιοχή της Θήβας. Σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκε
Αντώνης Σαμαράς: «Ψηφίστε µε για να διώξω τον Μητσοτάκη»
Στο περιβάλλον που βιώνουµε, η στρατηγική Σαµαρά θα πρέπει να αντιµετωπιστεί µε ιδιαίτερα µεγάλη προσοχή, δεδοµένου ότι υπάρχει ένας κόσµος που θεωρεί ότι
Ακολούθησε το Postnow.gr στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις