Σούσουpο στον ALPHA – Τι συνέβη με Τσιμτσιλή και Καινούργιου πίσω από τις κάμερες – Bίvτεο
Σούσουpο στον ALPHA - Τι συνέβη με Τσιμτσιλή και Καινούργιου πίσω από τις κάμερες - Bίvτεο
Μια απρόσμενη και ιδιαίτερα τρυφερή επίσκεψη περίμενε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο πριν από την επιστροφή του «Happy Day».
Το Σάββατο, την ώρα που η παρουσιάστρια βρισκόταν στο πλατό και γύριζε βίντεο για τα social media, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ξαφνικά την εμφάνισή της έχοντας μαζί της τη λίγων μηνών κόρη της.
Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» πέρασε από το διπλανό πλατό λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, προκαλώντας ενθουσιασμό τόσο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και στους συνεργάτες της.
Η Τσιμτσιλή σταμάτησε το γύρισμα
Μόλις αντιλήφθηκε ποια είχε μπει στο πλατό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διέκοψε αμέσως την καταγραφή και έσπευσε προς την Κατερίνα Καινούργιου και το μωρό.
Η ατμόσφαιρα άλλαξε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με χαμόγελα, αγκαλιές και τις αυθόρμητες αντιδράσεις των ανθρώπων του «Happy Day» να πρωταγωνιστούν.
Ανάμεσά τους και η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία μόλις αντίκρισε τη μικρή δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό το μωρό το θέλω».
Η κόρη της Κατερίνας Καινούργιου δεν εμφανίστηκε σε κανένα σημείο στην κάμερα, καθώς η παρουσιάστρια φρόντισε να προστατεύσει την ιδιωτικότητά της. Οι αντιδράσεις, ωστόσο, όσων τη συνάντησαν ήταν υπεραρκετές για να αντιληφθεί κανείς πόσο τους ενθουσίασε η μικρή.
Η συνάντηση λίγο πριν τις πρεμιέρες
Η επίσκεψη έγινε σε μια περίοδο έντονων προετοιμασιών στα στούντιο του Alpha, καθώς τόσο το «Happy Day» όσο και το «Super Κατερίνα» ετοιμάζονται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Παρά τον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης, η συνάντηση των δύο παρουσιαστριών είχε έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, με την Κατερίνα Καινούργιου να μοιράζεται με τους συναδέλφους της μία από τις πιο προσωπικές και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.
Δείτε τη συνάντηση της Καινούργιου με την Τσιμτσιλή στο τέλος του βίντεο:
View this post on Instagram
Γιώργος Μαζωνάκης: Ρίγη συγκίνησης στο μνήμα του – «Σήκω κ. Γιώργο, ήρθε το παιδί σου»
Συγκλονισμένη παραμένει η Μαρίνα Μαμουσάι από τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, καθώς η σχέση που είχαν αναπτύξει τα προηγούμενα χρόνια ξεπερνούσε κατά
Τραγωδία ΤΩΡΑ στη Λάρισα – Έτσι βρέθηκε Nεκρoς ο 14χρονος
Τραγωδία στη Λάρισα: 14χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του Οι γονείς του ανηλίκου φέρεται να τον είχαν αφήσει μόνο του για δύο ώρες και όταν γύρισα
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρός σεισμός τώρα στην χώρα μας – Κουνήθηκε η μισή Ελλάδα μαζί και η Αττική
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου 2026 στη βόρεια Εύβοια, με τη δόνηση να γίνετα
Σoκ για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή: Χώρισε πριν 4 χρόνια και όλοι το μάθαμε τώρα – Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς
Σoκ για πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή: Χώρισε πριν 4 χρόνια και όλοι το μάθαμε τώρα – Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς
Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ και πάει στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα – Η πασίγνωστη Ελληνίδα πολιτικός
Φεύγει από το ΠΑΣΟΚ και πάει στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα – Η πασίγνωστη Ελληνίδα πολιτικός
Ακολούθησε το Postnow.gr στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις