Θυμάστε το μωράκι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάση; Ε, ξεχάστε ό,τι ξέρετε! Πλέον είναι 13, έχει το χαμόγελο του μπαμπά και φωτογραφίζεται με την μητέρα του
Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η Δευτέρα 2 Νοεμβρίου για την οικογένεια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς ο γιος του, Αναστάσης, συμπλήρωσε τα 13 χρόνια του.
O γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου έγινε 14 ετών – Η τρυφερή ανάρτηση της μητέρας του για τα γενέθλιά του
Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η Δευτέρα 2 Νοεμβρίου για την οικογένεια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς ο γιος του, Αναστάσης, συμπλήρωσε τα 13 χρόνια του.
Ο μοναχογιός του γνωστού παρουσιαστή και της Κατερίνας Κόκλα έχει πλέον μπει στην εφηβεία, με τις φωτογραφίες Από το πάρτι γενεθλίων του να τραβούν το ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η μητέρα του φρόντισε να οργανώσει μια όμορφη γιορτή, στην οποία ο 13χρονος πέρασε χρόνο με φίλους και αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα. Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένα στιγμιότυπα από την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, συνοδεύοντάς τα με μια ιδιαίτερα τρυφερή αφιέρωση.
Η ανάρτηση της Κατερίνας Κόκλα για τα γενέθλια του γιου της
Η Κατερίνα Κόκλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Αναστάση, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της για εκείνον.
«Η ζωή μου όλη. happy birthday», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, επιλέγοντας λίγες λέξεις για να περιγράψει τα συναισθήματά της.
Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, ο Αναστάσης εμφανίζεται χαμογελαστός μαζί με την παρέα του, ενώ σε μία από τις πιο τρυφερές εικόνες βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας του και της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.
Ξεχωριστή θέση στη γιορτή είχε και η γενέθλια τούρτα, η οποία ήταν σοκολατένια, διακοσμημένη με κομμάτια σοκολάτας και λευκή κρέμα. Δύο κόκκινα κεράκια σχημάτιζαν τον αριθμό 13, ενώ πάνω στην τούρτα υπήρχε η ευχή «Χρόνια Πολλά».
Η εντυπωσιακή ομοιότητα του Αναστάση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια του 13χρονου έδωσαν την ευκαιρία στους διαδικτυακούς φίλους της οικογένειας να παρατηρήσουν πόσο έχει μεγαλώσει, αλλά και την ομοιότητά του με τον πατέρα του.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη μεγάλη αδυναμία που έχει στον γιο του, αλλά και στη σημασία που αποδίδει στη μεταξύ τους επικοινωνία.
Ο παρουσιαστής έχει εξηγήσει ότι επιδιώκει να βρίσκεται κοντά στον Αναστάση, να συζητούν όσα τον απασχολούν και να τον ενθαρρύνει να διαμορφώνει τη δική του προσωπικότητα και άποψη.
Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει με ιδιαίτερη συγκίνηση για την καθημερινότητά τους, αποκαλύπτοντας τον τρυφερό τρόπο με τον οποίο εκφράζουν την αγάπη τους.
«Τα παιδιά αυτά έχουν να αντιμετωπίσουν πάρα πολλές προκλήσεις. Είναι ένας γλύκας. Θέλω να πω ότι κάθε βράδυ έτσι κλείνουμε, “μπαμπά, σ’ αγαπώ”, “Αναστάση, σ’ αγαπώ”. Κάθε πρωί έτσι ξυπνάμε, “μπαμπά, σ’ αγαπώ”, “Αναστάση, σ’ αγαπώ”. Είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα και θέλω να ‘ναι ευτυχισμένος. Του είπα ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο στη ζωή, πέρα από το να προσπαθεί για το οτιδήποτε», είχε εξομολογηθεί.
Ο χωρισμός του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Κατερίνα Κόκλα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από το 2017, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια διατηρούν καλές σχέσεις, έχοντας ως κοινή προτεραιότητα τον γιο τους.
Η Κατερίνα Κόκλα έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ και να απέχει από τη δημοσιότητα, πραγματοποιώντας σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και αποφεύγοντας την έντονη προβολή της προσωπικής της ζωής.
Σε συνέντευξή της το 2018 είχε αναφερθεί στην απόφαση του παρουσιαστή να δημοσιοποιήσει τον χωρισμό τους, διευκρινίζοντας: «Το timing που το ανακοίνωσε ήταν δική του απόφαση, εγώ δεν πήρα καμία θέση. Ήμασταν ήδη χωρισμένοι».
Παρά την αλλαγή στην προσωπική τους ζωή, οι δύο γονείς εξακολουθούν να έχουν ως βασικό μέλημα την ευτυχία του Αναστάση. Μάλιστα, η Κατερίνα Κόκλα είχε σταθεί στο πλευρό του παρουσιαστή και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν εκείνος έχασε τη μητέρα του.
Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι καλλονή διατροφολόγος που μπήκε στην ζωή του
H επαγγελματική της πορεία στον χώρο της διατροφής, η παρουσία στα social media και η γνωριμία που φέρεται να ξεκίνησε από ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους.
Από το οικογενειακό εστιατόριο στη Γερουσία των ΗΠΑ: Ο ελληνικής καταγωγής Κρις Πάπας, ο πρώτος ανοιχτά γκέι γερουσιαστής
Από την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στο Μάντσεστερ του Νιου Χάμσαϊρ μέχρι το Κογκρέσο και τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Κρις Πάπας ακολούθησε μια
«Γιατί δεν είδε τη φοροδιαφυγή σε Pizza Fan, Χωριάτικο το MyDATA;» – Η ΑΑΔΕ απαντά
Δεν είναι μόνο οι απώλειες εσόδων, αλλά κυρίως το ότι οι δύο μηχανισμοί είχαν στηθεί και λειτουργούσαν κάτω από τη μύτη των διωκτικών και ελεγκτικών αρχών,
«Σκάει» δεύτερο μωρό για την Βούλγαρη; Ξανά μαζί με τον Κώστα Κωνσταντινίδη η κούκλα Ανθή – Η κοινή εμφάνιση μετά τη δικαστική περιπέτεια
Μια νέα σελίδα φαίνεται πως γυρίζουν στην προσωπική τους ζωή η Ανθή Βούλγαρη και ο Κώστας Κωνσταντινίδης, με την πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση να πυροδοτεί
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι θα συμβεί με το μνήμα του – Η απόφαση της οικογένειας για την σκυλίτσα του, Αρίθα
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι θα συμβεί με το μνήμα του – Η απόφαση της οικογένειας για την σκυλίτσα του, Αρίθα
Ακολούθησε το Postnow.gr στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις