Η τελευταια φωτογραφια της θρυλικης ΘΕΙΑΣ ΜΠΕΜΠΕΚΑΣ, Αννας Κυριάκου

14 Οκτωβρίου, 2025


Μια εποχή του παλιού, καλού ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου σβήνει σιγά-σιγά, καθώς οι τελευταίοι εκπρόσωποι εκείνης της χρυσής γενιάς φεύγουν από το προσκήνιο.
!function(v,t,o){
var a = t.createElement(“script”);
a.src = “https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”;
a.setAttribute(“fetchpriority”, “high”);
var r = v.top;
r.document.head.appendChild(a);


Μια εποχή του παλιού, καλού ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου σβήνει σιγά-σιγά, καθώς οι τελευταίοι εκπρόσωποι εκείνης της χρυσής γενιάς φεύγουν από το προσκήνιο.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολίζας δημοσίευσε μια συγκινητική ανάρτηση με τίτλο «Η τελευταία φωτογραφία της θρυλικής Θείας Μπεμπέκας, Άννας Κυριάκου», προκαλώντας συγκίνηση στους θαυμαστές της.

Δείτε την φωτογραφία:

Η Άννα Κυριάκου, γνωστή στο ευρύ κοινό ως η αξέχαστη «Θεία Μπεμπέκα» από την εμβληματική τηλεοπτική σειρά «Τρεις χάριτες», υπήρξε μία από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες της ελληνικής υποκριτικής. Με το πηγαίο της χιούμορ, το αυθόρμητο ταμπεραμέντο και το αφοπλιστικό της βλέμμα, κατέκτησε το κοινό και έμεινε στη μνήμη όλων όσων μεγάλωσαν με τις ελληνικές παραγωγές των δεκαετιών του ’60 και ’70.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.