Χαμός με την Κατερίνα Λιόλιου: Ανέβασε αυτές τις φωτογραφίες και προκάλεσε «σεισμό» – «Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί»
Άκρως επαινετικά - έως και αποθεωτικά - σχόλια προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Λιόλιου στο Instagram το απόγευμα της Δευτέρας.
Κατερίνα Λιόλιου: Τα αποθεωτικά σχόλια που δέχτηκε για τις backstage φωτογραφίες της
Άκρως επαινετικά – έως και αποθεωτικά – σχόλια προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Λιόλιου στο Instagram το απόγευμα της Δευτέρας.
Η τραγουδίστρια διάλεξε μια σειρά φωτογραφιών από τα παρασκήνια γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της «backstage vibes».
Στα καρέ που διάλεξε, η Κατερίνα Λιόλιου ποζάρει με διάφορα στιλ μπροστά στον φακό.
«Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε γυναίκα», «αυτά είναι, μοντέλο είσαι εσύ», «γυναικάρα», «υπέροχηηηηη», «απλά ΕΙΔΩΛΟΟΟ», «μία Αφροδίτη που ξαναγεννιέται» ήταν ορισμένα από τα σχόλια για την Κατερίνα Λιόλιου.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες:
Η ανάρτηση συγκέντρωσε γρήγορα το ενδιαφέρον των ακολούθων της, με τα σχόλια να εστιάζουν στις διαφορετικές εμφανίσεις της τραγουδίστριας στις φωτογραφίες. Πολλοί θαυμαστές της έσπευσαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους κάτω από τα στιγμιότυπα.
Με τη λιτή λεζάντα «backstage vibes», η Κατερίνα Λιόλιου μοιράστηκε εικόνες από τα παρασκήνια, δίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μια μικρή ματιά στη φωτογράφιση. Οι φωτογραφίες της έγιναν αφορμή για δεκάδες κολακευτικά σχόλια.
Δείτε την ανάρτηση:
Η Κατερίνα Λιόλιου είναι τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη. Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice of Greece» το 2014 και στη συνέχεια ακολούθησε προσωπική μουσική πορεία, κυκλοφορώντας τραγούδια που ξεχώρισαν στο ελληνικό κοινό.
Άννα Μαρία: Η πρώτη έξοδος μετά τον θάνατο του Γιώργου Βαρδινογιάννη
Στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκε η Άννα Μαρία, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την απώλεια του συμπεθέρου της, Γιώργου Βαρδινογιάννη. Η χήρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου…
Ντέμης Νικολαΐδης: Ερωτευμένος ξανά 1 χρόνο μετά τον θάνατο της, Αλεξάνδρας – Ποια είναι η γυναίκα-βόμβα που του έκλεψε την καρδιά;
Μια νέα αρχή στην προσωπική του ζωή φαίνεται πως επιχειρεί να κάνει ο Ντέμης Νικολαΐδης, περίπου 14 μήνες μετά την απώλεια της αγαπημένης του συντρόφου,
Χαμός με πασίγνωστη Ελληνίδα – Εμφανίστηκε έτσι στην τηλεόραση και έπεσαν σαγόνια
Η 52χρονη Μπέττυ Μαγγίρα τράβηξε τα βλέμματα στο πλατό του GNTM με μια εμφάνιση που συνδύαζε κομψότητα, λάμψη και έντονη θεατρικότητα. Επέλεξε ένα μαύρο
Πολιτικός «σεισμός»: Μαρία Καρυστιανού επιστρατεύει τον Πάνο Καμμένο και μαζί αλλάζουν τα πάντα
Πολιτικός «σεισμός»: Μαρία Καρυστιανού επιστρατεύει τον Πάνο Καμμένο και μαζί αλλάζουν τα πάντα
Πέτρος Κουσουλός: Έξω φρενών με τη Βάσια Μανησιώτη της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» – «Μωρή βλαχάρα, είχες στο χωριό σου business class;»
Σε έντονο ύφος σχολίασε ο Πέτρος Κουσουλός τις νέες πληροφορίες για την υπόθεση της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά», μέσα από την εκπομπή «Αποκαλύψεις».
Ακολούθησε το Postnow.gr στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις